K&F sumokool naases Milano Sumo Openilt kolme pronksmedaliga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalias viiendat korda peetud Milano Sumo Openi rahvusvahelisel turniiril võitsid  Rakveres tegutseva K&F sumokooli maadlejad tugevas konkurentsis kolm pronksmedalit.


Naisjuunioridest maadles kolmandaks 17aastane Gerda Meriorg, naiskondlikult alistas sumokooli esindus pronksimatšis Inglismaa. K&F sumokooli meeskond koosseisus Risto Raudkivi, Meelis Höövelson, Pavel Kondakov ja Tõnu Reinfeldt alistas tugeva Bulgaaria ja Šveitsi sumokoondise ning võitis oma alagrupi, hiljem jäädi alla Itaaliale ja saadi pronksmedal.

Lisaks saavutas sumokooli maadlejatest Kristiina Reinfeldt naiste klassis viienda koha, kaotades pronksimatšis nimekale Sharran Alexanderile Inglismaalt. Naiste absoluutkategoorias saavutas Kristiina samuti viienda koha.

Meeste kergekaalu võitis valitsev Euroopa meister Olle Overbosch, K&F sumokooli maadleja Tõnu Reinfeldt pälvis seitsmenda koha. Keskkaalus said seitsmenda koha nii Janar Koddo kui ka Pavel Kondakov.

Meeste absoluutkategoorias jäi K&F sumokooli maadleja Meelis Höövelson pronksimatšis alla kaheksakordsele USA meistrile Dan Kalbflei­schile.Võitis kolmekordne maailmameister ja maailmamängude esikohamees Byam­bajav Ulambayar Mongooliast.

Järgmine suur sumovõistlus, kus K&F sumokool osaleb, on maikuu algul Bulgaarias Varnas peetav EM.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles