Rakvere jalgpallurid avalöögiks valmis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi

Hooajaks innukalt valmistunud Rakvere jalgpalliklubi (JK) Tarvas mängijad teevad avalöögi pühapäeval Tallinnas, kus nn väikeste karikavõistluste 1/64 finaalis võetakse mõõtu Saue JK Laagri meeskonnaga.

Karikamängus lööb kaasa Tarva klubi esindusmeeskond Rakvere JK Tarvas, kes Eesti meeste jalgpallimeistrivõistlustel võistleb teises liigas. Tiitlivõistluste avakohtumise peab esindustiim nädal hiljem: pühapäeval, 10. aprillil kell 12 Rakvere kunstmurustaadionil Nõmme JK Kalju II võistkonnaga. Mänge jagub kogu sarjas sügiseni.

“Mehed on igati hakkamist täis, on treenimist võtnud talv läbi väga tõsiselt,” rääkis JK Tarva eestvedaja ja mängiv treener Reijo Kuusik. “Eesmärgiks seame tõusmise esiliigasse, samuti tahame karikasarjas võimalikult kaugele jõuda. Paljud meie mängijad on esiliigas karastuse saanud, nad on mänginud üle Eesti laiali erinevates meeskondades, aga nüüd on kodus tagasi ja valmis Rakvere au kaitstes endast parimat andma.”

Eesmärgid kõrged

Esindusmeeskonnas hakkavad JK Tarva särgis mängima Joonas Ljaš, Siim Rannamäe, Reijo Kuusik, Alar Petrovits, Mihkel Saar, Alari Tovstik, Elar Tovstik, Tarmo Rebane, Alari Aunapuu, Martin Polluks, Henri Hang, Jaanus Kaasik, Jüris Sahkur ja Sergei Akimov.

Lisaks esimesele võistkonnale on meeste meistrivõistlustel oma teist hooaega alustamas Rakvere JK Tarva duubelmeeskond (endine Rakvere FC Flora II võistkond), kes mullu oma liigas ülekaaluka esikoha saanuna tõusis neljandast liigast kolmandasse.

Duubelrivistust treenib Jaak Proosa, koosseisu kuuluvad Egert Hommik, Mart Kiis, Toomas Kiis, Jan Klaasen, Kaarel Korsten, Erkko Liiv, Mihkel Lõhe, Mikk Mehike, Reio Mändla, Taavi Münter, Igor Nasimov, Rasko Parve, Argo Petrovits, Kristo Remmelgas, Riho Remmelgas, Veiko Rohtla, Karl Robert Saaremäe, Sander Susi, Silver Susi, Mihkel Tasa, Rainer Võsaste, Rain Ööpik ja Sten Tammik. Avalöögi teeb III liiga meeskond koduväljakul 10. aprillil kell 15, kui võõrustatakse Maardu vutimeeskonda.

“Meie sihiks algaval hooajal on mõistagi tõus astme võrra kõrgemale – teise liigasse,” sõnastas mängijate eesmärgi treener Jaak Proosa. “Teeme esimese võistkonnaga tihedat koostööd, hakkame oma paremaid pallureid kasutama ka teise liiga kohtumistes. Nii saavad madalama liiga mehed oma mängude tarvis hea karastuse ja juurde kogemusi.”

Järelkasvutiim ja naiskond

Tarva jalgpalliklubil on noorte konkurentsis – poiste B2 vanuseklassi meistrivõistlustel – osalemas ka järelkasvumeeskond, kus löövad mängijatena kaasa Karl Anton, Matteo Kisand, Mario Kuokkanen, Taavi Küngas, Sander Laast, Andres Lepasaar, Mikk Meekler, Siim Nurmeots, Olari Ojasoo, Raul Pajula, Henri Pill, Sander Pluutus, Martin Vaagert, Rauno Valk, Rain Vilumets, Kevin Tammekand, Andris Jaanimägi, Erik Jõe, Richard Sepajõe, Risto Saul ja Magnus Marjapuu.

Rakvere JK Tarvas on tiitlivõistlustel esindatud ka ühe naiskonnaga, kes mängib, nagu läinud aastalgi, teises liigas. Et naiste vutihooaeg algab hiljem, siis on treener Alar Peegi sõnutsi võistkond komplekteerimisel.

JK Tarva treenerid on hooaega alustades tänulikud firmale Rakvere Vesi, kes varustas meeste kaks võistkonda nägusate soojendus- ja võistlusdressidega.

 Kõik jalgpallisõbrad on nüüdsest oodatud staadionile oma poiste mängudele kaasa elama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles