Lääne-Virumaa talgutele on end kirja pannud üle 600 talgulise

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeme Ära logo.
Teeme Ära logo. Foto: Internet

Sel laupäeval, 7. mail peetaval Teeme Ära talgupäeval on Lääne-Virumaal toimumas tänase seisuga 65 talgut, kuhu on end osalejana kirja pannud 642 talgulist.

Korraldusmeeskond kutsub kõiki huvilisi valima Teeme Ära kodulehelt endale sobivad talgud. Talgutele saab registreeruda kuni laupäevani.

Kogu Eestis on esmaspäevase seisuga plaanis 864 talgut ning Teeme Ära kodulehele on end kirja pannud üle 7700 osaleja. Laupäevaks oodatakse appi veel 27 000 talgulist.

Teeme Ära talgupäeva korraldusmeeskond annab teada, et mitmed ettevõtted ja organisatsioonid üle Eesti pakuvad sel laupäeval ka omapoolset tuge ühiste tööde-tegemiste õnnestumiseks. Olgu selleks siis töötutele mõeldud sõidutoetus töötukassalt, vanametalli või kasutatud autorehvide vastuvõtmine, soodustused talgusupi, tööriistade ja muu vajaliku soetamiseks.

Talgutele saab end kirja panna veebilehel www.teemeara.ee, Swedbanki kontorites ja pangabussis ning telefonil 535 64722.

Jätkub talgulugude kogumise veebiretk, mis toimub koos Eesti Rahva Muuseumiga.Talgulugusid saab sisestada 13. maini Teeme Ära kodulehel , samas saab lugeda teiste lugusid. Kõik lood jõuavad Eesti Rahva Muuseumi arhiivi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles