Varangu inimestele teeb muret halb bussiliiklus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter

Haljala vallas Varangu piirkonnas elavatele inimestele teeb muret bussiliikluse puudumine, selgus vallajuhtide ning kohalike elanike kohtumisel.

 Haljala vallavolikogu esimehe Leo Aadeli sõnul oli Varangu elanikel palve, et paar korda nädalas saaks sõita vallakeskusesse Haljalasse ning Rakverre, praegu neil bussiühendus praktiliselt puudub, kui õpilasliinid välja arvata.


Aadel ütles, et probleemi hakatakse lahendama, kuid enne oodatakse ära kohalike endi tehtava uuringu tulemused, mis peavad näitama, kui palju sõitjaid ning millistel aegadel oleks.


Aadel lisas, et rahvaga oli juttu ka külakeskuse rajamisest vanasse kauplusehoonesse, kus tänaseks on esmane remont tehtud.

"Külaselts taotleb ehituse teiseks etapiks, mille käigus tehakse välitöid ning korda hoone teine korrus, raha PRIAst, kui taotlus rahuldatakse, siis vald aitab omaosaluseks vajaliku summaga," lausus volikogu esimees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles