Repliik: Veel infomüra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Haavajõe.
Kadri Haavajõe. Foto: Arvet Mägi

Viimasel ajal on internetti järjest tekkinud uusi kohti, kus poliitikud, erakonnad ja kodanikugrupeeringud oma arvamusi serveerivad.


Kõigepealt protest2009.eu/ee/, kus lehel figureerib peaminister Andrus Ansip, kelle suhu on pandud sõnad: "Reservid likku, rahvas närigu muru!"



Siis propaganda2009.blogspot.com, milles viimati pakuti sama "brändi" mobiilihelinat.



Lisaks veel www.irl.ee/vastutus, kus päritakse, mida tänases Eestis toetada? Mille jaoks oleks võinud kulutada 1,5 miljonit krooni, mis kulus keskerakonna kampaaniale.



Ühelt poolt olen nõus, et kui vanasti sai oma sõnumit raadio, TV ja ajalehe kaudu levitada, siis nüüd on võimalusi palju rohkem. Ja see on hea, sest nii on igal inimesel võimalus osaleda justkui suurem.



Kuid seda suurem peaks olema ka vastutustunne. Et selle ihaldatud kodanikuühiskonna järelkasv ei samastaks riigijuhtimist naljakate veebilehtedega, kust sarnaselt mõne teisega "päeva nalja" kiigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles