Maletajad hakkavad täna Rakveres tiitleid jahtima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Males nimetatakse "kahvliks" olukorda, kus vastasel on valida, missuguse kahest olulisest vigurist ta kaotab.
Males nimetatakse "kahvliks" olukorda, kus vastasel on valida, missuguse kahest olulisest vigurist ta kaotab. Foto: AFP / Scanpix

Täna algavad Rakveres Wesenberghi hotellis Eesti malemeistrivõistlused meestele ja naistele, mõlemal finaalturniiril on osalemas kümme maletajat.


Meeste turniiril võistlevad suurmeistrid Kaido Külaots ja Meelis Kanep, rahvusvahelised meistrid Olav Sepp, Tarvo Seeman ja Aleksander Volodin, FIDE meistrid Ilja Vovk ja Andrei Šiškov ning Sergei Neff, Pavel Vorobjov ja Jüri Holvason.

Naiste turniiril mängivad FIDE meistrid Valeria Gansvind ja Regina Narva, naiste rahvusvaheline meister Leili Pärnpuu, Tuuli Vahtra, Kersti Kõrge, Triin Narva, Katrina Korban, Mai Narva, Elvira Hanzatjan ja Lääne-Virumaalt pärit Karmen Viikmaa.

Võistluste avamine ja loosimine toimub kell 13, esimene voor mängitakse kell 15.30. Võistlused kestavad 26. veebruarini, mängitakse üheksa vooru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles