Rahutu Tuhkatriinu leidis unelmate printsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Kaselaan ja Sietse Bakker
Mari-Leen Kaselaan ja Sietse Bakker Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Rahutu Tuhkatriinu Mari-Leen Kaselaan, kes särava tähena öösiti klubirahvast hullutas ja päeval väsinult pedagoogide pilli järgi tantsis, on leidnud lõpuks õnne valemi ja unistuste printsi.

Eliitkoolist erakooli e-gümnaasiumi ümber asumine andis võimaluse teha üliedukat soolokarjääri ja põrutada suurde ilma, et kohtuda oma tulevasega, kirjutab Kroonika.

Mari-Laane Kaselaane elukaaslane Sietse Bakker on nimelt pärit tulpide  ja tuulikute maalt Hollandist.

Esimest korda trehvasid noored aasta tagasi Ateenas, Eurovisioonil.

Nüüd on sarmikas noormees oma rokitšiki nimel valmis kõigeks: vahetama kodumaad, kasvatama neljajalgseid sõpru, isegi tõmmusid beebisid adopteerima ning õppima eesti keelt.

Esialgu suhtlevad noored veel inglise keeles.

Mari-Leeni puhul võlus Sietse juures teda see, et mees on meeletult rõõmus, sõbralik ja abivalmis. Sietse sõnul aga jäi Mari-Leen talle silma, kuna nägi hea välja ja tal tekkis tahtmine temaga lähemalt tuttavaks saada.

Noorte sõnul on nende vahel telepaatiline side.

«Kui ma Hollandis koos õega hommikust sõin ja ajalehti lugesin, tahtsin kallile helistada või SMS-i saata, 20 sekundit hiljem Mari-Leen helistas. See oli väga eriline side,» meenutas mees.

Mari-Leen kinnitas, et tema ja Sietse mõtlevad ühte moodi.

«Kui tema on Hollandis ja ma hakkan telefoni võtma, et talle helistada, siis samal ajal hakkab telefon helisema ja see on Sietse,» sõnas Mari-Leen.

Paar plaanib kooselu esialgu Eestis, siis Hollandis ja lõpuks võib-olla kuskil kolmandas riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles