BC Kalev/Cramo alistas 75:72 Tartu Ülikool/Rocki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi mängujuht Valmo Kriisa (palliga) tõi oma meeskonnale 13 punkti, Rocki võidumängu panustas enim, 17 punkti, Giorgi Tsintsadze (taga paremal), Silver Leppik (paremal) lisas 3 punkti ja Janar Talts (nr 15) 5 punkti ning 7 lauapalli.
Kalevi mängujuht Valmo Kriisa (palliga) tõi oma meeskonnale 13 punkti, Rocki võidumängu panustas enim, 17 punkti, Giorgi Tsintsadze (taga paremal), Silver Leppik (paremal) lisas 3 punkti ja Janar Talts (nr 15) 5 punkti ning 7 lauapalli. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

BC Kalev/Cramo alistas korvpalli meistriliiga hooaja avamängus Tartu Ülikool/Rocki 75:72.

Silver Leppiku kolmene ja Tanel Teini korv 54 sekundit enne kohtumise lõppu asetas tabloole numbrid 73:70 ning kuigi BC Kalev kaotas viimastel rünnakutel kaks korda palli, ei osanud Rocki pallurid seda ära kasutada.

Talts proovis kaks korda kaugelt, kuid mõlemal korral keeras pall korvist välja.

Lõpusekundeil särasid Kalevi poolel Kangur ja Reed, kes võimutsesid nii vabaviskejoonel kui lauas.

Rock alustas viimast rünnakut 70:75 kaotusseisus, kuid siis tegi Kriisa  Kristo Aabile vea ning tartlaste vahetusmees tabas kolmest vabaviskest kaks ning lõppseisuks jäi 75:72 Kalevile.

Võitjate resultatiivseimad olid Travis Reed  18 ja Kristjan Kangur 17 punktiga. Brian Cusworth tõi Tartule 16 punkti, kõik esimesel poolajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles