Lasteraamatukoguhoidjad tulevad kokku

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Virumaa keskraamatukogu korraldab koostöös Eesti Raamatukoguhoidjate Ühingu (ERÜ) lasteteeninduse toimkonnaga 17. septembril XI üleriigilise lasteraamatukoguhoidja päeva.

Mis tehtud ja mis plaanis ERÜ lasteteeninduse toimkonnal, räägivad ERÜ lasteteeninduse toimkonna esimees Anneli Kengsepp ja ERÜ büroo juhataja Reet Olevsoo. Ülevaate lasteteenindusest Eesti raamatukogudes 2013. aastal teeb Põlvamaa keskraamatukogu lasteosakonna juhataja Sirve Valdmaa. Teemal “Vennad Grimmid 21. sajandi võtmes ehk Juttu vestev karu Mimmi” kõneleb konkursi Ajujaht finalistide, muinasjuttu vestva nutikaru loojate ja arendajate juht Kristjan Võrno.

Raamatukoguhoidjatele räägib Rakvere kultuurielu olevikust ja tulevikust Rakvere abilinnapea Kairit Pihlak ning pärastlõunal kohtutakse silmast silma Rakvere lastekirjanikega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles