Külla tuleb kirjanik Indrek Hargla

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirjanik Indrek Hargla.
Kirjanik Indrek Hargla. Foto: Andres Haabu

Kolmapäeval, 11. aprillil kell 17.30 astub Lääne-Virumaa Keskraamatukogu saalis kirjandushuviliste ette vastne Vilde-nimelise kirjandusauhinna laureaat Indrek Hargla.

“Ulmekirjanduse sõpradele on autor ammune tuttav, laiema lugejaskonna südame on kirjanik võitnud aga nüüdseks kolmanda romaanini jõudnud apteeker Melchiori sarjaga, mille tegevus on paigutatud keskaegsesse Tallinna ja mis tõmbab lugejad osavalt kaasa aegadetaguste kriminaalsete sündmuste keerisesse,” iseloomustas Harglat kirjandusklubi eestvedaja, Lääne-Virumaa keskraamatukogu laste- ja noorteosakonna juhataja Reet Tomband.

Värskeima näitena Indrek Hargla loomingust jõuab veel sel nädalal televaatajte ette tema käsikirja põhjal loodud psühholoogiline põnevussari “Alpimaja”. “Seega võiks öelda, et Indrek Hargla on kirjanik, kes on oma loomingus vaadanud nii tulevikku kui minevikku ning keda olevikki külmaks ei jäta,” märkis Tomband.

Kirjandusõhtule küsima ja kuulama on oodatud kõik kirjandushuvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles