Keskraamatukogu sulgeb ajutiselt internetipunkti

Inna Grünfeldt
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Alates esmaspäevast, 21.maist, on Lääne-Virumaa keskraamatukogu internetipunkt ja noortenurk ümberkorralduste tõttu suletud.

Ümberkorralduste tulemusena moodustub senisest otstarbekama paigutusega arvutiklass, kus saab pakkuda nii internetiteenust kui ka läbi viia kasutajakoolitusi. Amortiseerinud ja moraalselt vananenud arvutid asendatakse uuematega.

“Vajaduse arvutiklassi järele on tinginud kasutajakoolituste märgatav kasv. Infootsingu koolitusi viiakse läbi erinevatele sihtrühmadele - põhikooli lastest eakate lugejateni,” ütles Lääne-Virumaa Keskraamatukogu arendusspetsialist Tiina Kriisa.

Arvutikasutamise võimalus säilib ka ümberkorralduste ajal. Lugejate käsutusse jääb seitse arvutit raamatukogu teisel korrusel erialakirjanduse osakonnas ja muusikatoas, laste päralt on lasteosakonna lugemissaali arvutid.

Vaheseinaga eraldatud ruumi tagumisse osasse luuakse lasteosakonna tarbeks varufond, kuhu paigutatakse ruumipuuduse tõttu avariiulitesse mittemahtuvad topelteksemplarid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles